Schakel mij in voor

Digitaliseren

Een collectie (of archief) is een bron van informatie en kennis voor onderzoek en educatie. Maar het kan ook inspiratie bieden voor creatieve ontwikkeling. Collectiemanagement is de sleutel naar het toegankelijk maken van deze bronnen. Het beheer van een collectie of archief is afhankelijk van vele factoren en is voor iedere organisatie anders. Ik help met het ontwikkelen van een unieke strategie voor het digitaliseren, registreren en beheren van een collectie of archief en gerelateerde organisatieprocessen. Je kunt mij ook inschakelen als je extra handjes en denkkracht nodig hebt om een nieuw (collectiebeheer)systeem te kiezen en in te richten. Heb je hulp nodig met collectiemanagement? Neem dan contact op.

Creatieve concepten

De ervaring van (kunst)objecten in het echt is ongeĆ«venaard. Toch is er meer mogelijk met een collectie dan deze 'simpelweg' tentoonstellen. Zeker nu een groot gedeelte van ons leven zich afspeelt op het internet. Ik ontwikkel concepten om een collectie of archief op een creatieve en educatieve manier online in te zetten.   
Wil je jouw collectie op een creatieve manier digitaal toegankelijk maken? Of jouw online aanwezigheid vergroten? Weet je alleen niet precies waar je moet beginnen?  Schakel mij in voor een intake om na te gaan of we samen een mooi project kunnen opzetten. Neem contact op voor een afspraak. Je kunt je ook alvast laten inspireren door voorbeelden en tips mijn blogs.

 

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.